Gyakori kérdések

Miben tudok segíteni Nektek gyermekágyas dúlaként?

Kifejezetten a szülés utáni időszak kihívásaira specializálódott segítő vagyok. Két gyermekem révén saját tapasztalattal is rendelkezem, valamint több, a postpartum időszakhoz kapcsolódó tanfolyamot is elvégeztem.

Ennek köszönhetően pontosan tisztában vagyok azzal, milyen folyamatok zajlanak a szülés utáni hetekben az anya testében, lelkében. Az ilyenkor felmerülő alapvető kérdésekre, aggodalmakra naprakész információk alapján tudok válaszolni, ha pedig összetettebb probléma merülne fel, a megfelelő segítőhöz tudlak irányítani Titeket.

Támogató, elfogadó jelenlétemmel teret tartok az anyává, apává válás folyamatához. Ha szükséges, apróbb háztartási teendőket is elvégzek, hogy komfortosabban érezzétek magatokat otthon. Az általam kínált kezelésekkel, szertartásokkal pedig nagymértékben elő tudom segíteni a szülés utáni regenerálódást.

Nem utolsó sorban pedig az empatikus, támogató és gondoskodó bánásmód révén csökkenhet a gyermekágyi depresszió kialakulásának a veszélye.

Kinek érdemes gyermekágyas dúla segítségét igénybe venni?

Mindenkinek. Ha van olyan családtag vagy egyéb segítő, aki a szülés utáni hetekben le tudja venni Rólatok a háztartási teendők terhét, az nagyban megkönnyíti ezt az időszakot. Előfordul azonban, hogy nincs olyan rokon vagy barát, aki (a számotokra megfelelő módon) tudna Titeket segíteni ebben a kiemelt időszakban.

A lelki béke megteremtése, szülői kompetenciákban való megerősítés és az empatikus, elfogadó támogatás rendkívül fontos ilyenkor. Gyermekágyas dúlaként mindezt garantáltan biztosítani tudom számotokra.

Nem is beszélve arról, hogy a marokkói rituálékat Magyarországon először nálam veheted igénybe. Így ha egy igazán különleges, és egyben testet-lelket felüdítő és gyógyító élményben szeretnél anyaként részesülni, akkor ne habozz felvenni velem a kapcsolatot.

Apaként pedig gyönyörű és figyelmes ajándékkal köszönheted meg gyermeked anyjának azt a csodát, amit a várandóssággal és a szüléssel családotokért tett, ha ajándékutalvány megvásárlásával megleped őt szolgáltatás csomagjaim egyikével.

Császármetszés után mennyit kell várni a gyógyító rituálékkal?

Hogy biztosak legyünk abban, hogy a mélyebb rétegekben is szépen halad a regenerálódás, problémamentes heggyógyulás esetén a szülést követően 3 hónappal érdemes az első kezelésre sort keríteni. Időpontot foglalni természetesen már korábban is lehet.

Szülés után mennyi idővel vehető igénybe leghamarabb a hammam és a csontok zárása rituálé?

Mivel a hammam testkezelés nem egy klasszikus ülőfürdő, ezért akár már a szülést követő 4-5. napon is végezhető. Hallgass a megérzéseidre, amikor úgy érzed, hogy jól esne egy bőrradírral egybekötött babusgató testkezelés, nyugodtan igénybe veheted.

Van-e olyan, hogy túl sok idő telt el a szülés óta a gyógyító szertartások igénybevételéhez?

Nincs ilyen! Akár a szülés után évtizedekkel is meghálálhatjuk a testünknek az elvégzett munkát, és különösen lelki-spirituális szinten ilyenkor is hat. Nagyon sokat segíthet ez a lezárás az érzékenyebbeknek, akiknél esetleg szülés után is nyitva maradt az életkapu.

Szülés után hány alkalommal érdemes a marokkói rituálékat elvégezni?

Erre nincsen szabály, ám érdemes kiemelni, hogy minél hamarabb és minél több alkalommal történik meg a gyógyító szertartás, annál hatásosabbak. Érdemes legalább egyszer kipróbálni az első három héten belül. A három alkalom hat héten belül már nagyon előnyös eredményeket tud hozni, ha pedig van lehetőségünk akár többször is élvezhetjük az évszázados módszerek áldásos hatásait.

Hol van a kezelések közben a baba?

Ideális esetben az otthonodban tudom végezni a kezeléseket, és természetesen a babád is jelen lehet. Ha megoldható, célszerű azonban a szertartások idejére (2-3 óra) megkérni egy rokont vagy barátot, hogy vigyázzon a babára, hogy te zavartalanul kikapcsolódhass. Természetesen, ha a babádnak szüksége van rád, bármikor tarthatunk közben szünetet.

Nem kaptál választ a kérdésedre? Tedd fel közvetlenül nekem, írj a viktoria@radina.hu email címre!